marți, 23 octombrie 2012

10 reguli de viata pentru un barbat



 Preluare de la
 https://eubarbatul.wordpress.com/2012/10/22/10-reguli-de-viata-pentru-un-barbat-de-la-badboy/
Traducere personala. Am postat acest text deoarece contine idei luate din spiritualitate. Intentionez sa fac o paralela si sa scriu regulile pentru fete, iar acolo voi semnala lucrurile cu care nu sunt de acord

  1. Fetele nu te fac fericit
Fericirea e inauntrul tau, nu in alti oameni… sau in lucrurile pe care ai nevoie sa le cumperi. Asta e exact ceea ce vrea societatea sa crezi, sa privesti inafara spre altii sau spre lucrurile de care ai nevoie sa le cumperi ca sa iti asiguri fericirea. Multe fete spre care te uiti sunt nefericite in viata si cauta un om pe care sa il faca fericit. De fapt ele cauta un om fericit, ca sa intre in viata lui si sa se bucure de viata lui. De aceea trebuie sa te concentrezi pe tine insuti intai, inainte de a aduce pe cineva in viata ta.

  1. Daca nu te schimbi, vei ramane acolo unde esti.
E simplu. Aceleasi actiuni au aceleasi rezultate. Daca nu esti fericit cu ceea ce ai in viata, e timpul sa te schimbi. Incearca orice, dar nu sta unde esti, deoarece orice vei face, te va aduce in acelasi loc. Miscandu-te intr-o noua directie, vei fi condus spre noi rezultate.

3. Ce ai face, daca n-ar exista frica?
Iti poti imagina cum ar fi viata ta, daca nu ar fi absolut deloc frica in ea? Intreaba-te ce ai face, cum te-ai comporta? Si incepe sa faci acele lucruri, pas cu pas, scoate-ti conditionarile despre frica si reprogrameaza-te sa faci lucrurile pe care intr-adevar vrei sa le faci. Cand vei scapa de frica, vei fi LIBER.

4. Cu cat mai repede nu te mai gandesti la fosta ta prietena, cu atat mai repede vei gasi alta
Multi barbati, dupa ce rup relatia cu o prietena, se gandesc la ea luni de zile. E normal sa ai sentimente dupa o relatie de lunga durata, dar cu cat mai repede nu te mai gandesti la ea, cu atat mai repede vei gasi alta. Fiti constienti ca un sfarsit e un nou inceput. E un lucru istet sa ai o fata de rezerva in viata ta si, cand vei rupe relatia cu o fata, vei putea sa te orientezi spre alt suflet. Asta e motivul pentru care trebuie sa socializezi, sa iesi, necontand cat de fierbinte si perfecta e fata cu care ai o relatie. Exista totdeauna o posibilitate ca relatia sa se incheie.

5. Nu astepta sa vina fetele la tine
Ar trebui sa fii totdeauna om de actiune. E o idee foarte proasta sa stai acasa si sa te gandesti: “Se va intampla pana la urma.” Asta e modul în care fetele cred, deoarece acestea joacă in general un rol mai pasiv în societate. E scris in gene ca suntem sexul mai tare, vanatorii, cei care fac lucrurile sa se intample. Asa e de milioane de ani. Nu-ti trada genele si evolutia speciei.

6. Daca te gandesti ca vei gasi o fata, vei reusi
E foarte important sa stai concentrat pe gandirea pozitiva si sa fii sigur ca pentru fiecare actiune intreprinsa, mai devreme sau mai tarziu vei fi recompensat. Indeparteaza-ti gandurile negative, fetele le simt si cum miros ca gandesti negativ, ele te vor parasi.

7. Urmeaza-ti visele
Nu-ti abandona niciodata visele. Ele te mentin motivat. Nu e nimic pe planeta asta ca sa te opreasca sa-ti realizezi visele, inafara ta. Nu e nimic mai important decat visele tale. Viata e prea scurta ca sa nu ai grija sa fii fericit.

8. Incepe sa cauti fete si bucura-te facand asta
Vei realiza repede ca vanatoarea e mai distractiva decat e in realitate sexul. Pe termen lung, fetelor le place sexul mai mult decat baietilor. Noi ne plictisim repede cu o singura fata draguta si genele ne motiveaza sa gasim alta, pentru a imprastia sperma. In timp ce fetele sunt programate sa gaseasca pe acel “unul special” si sa creasca copiii cu el. Deci bucura-te de vanatoare, bucura-te sa iesi si distreaza-te. E un instinct natural pentru noi.

9. Viata se schimba constant
Cei care nu se adapteaza la noile conditii vor muri. Pentru a avea realmente succes in viata si cu femeile, trebuie sa te folosesti de orice iti daruieste viata. Toate calitatile tale, ca si defectele tale. Trebuie sa folosesti toate dezavantajele in avantajul tau. Muzica tare, cluburile de noapte, hobby-urile tale… orice! Trebuie sa capeti deprinderea sa folosesti orice in avantajul tau. E un alt mod de gandire decat cel cu care esti obisnuit, dar intotdeauna te-ai intrebat: “Ce pot sa fac cu asta?” si “Cum pot folosi aceasta in favoarea mea?”

10. Cu cat iti faci mai multe griji cu privire la gasirea fetelor, cu atat vei avea mai putin succes
  Lipsurile constituie un blocaj pentru toata lumea. Cand iti doresti ceva foarte mult, iti scazi valoarea ta ca persoana. Asta inseamna ca ceva este mai important decat esti tu. Cheia este: sa stii ce vrei in interiorul tau, dar fii grozav, degajat, pe dinafara sa para ca nu-ti pasa prea mult sau sa crezi ca vei primi totul cu usurinta. Cu cat vei fi mai putin ingrijorat si cu cat vei crede ca e usor sa aduci ceea ce vrei in viata ta, cu atat mai minunate iti vor fi realizarile.

11. Fiecare fata e o potentiala prietena, fie ca realizezi sau nu asta
Orice este o oportunitate. O fata mergand pe jos, doua fete intr-o cafenea vorbind, fata de dincolo de usa. Daca iei ceea ce viata iti da si dai tot ce ai mai bun din tine, vei gasi o multime de oportunitati, pe care nu ti le-ai fi imaginat vreodata posibile. O noua prietena vine spre tine ca un dar daca te bucuri ca de o provocare, fa pasul urmator si indeparteaza-ti frica.

12. Frica de schimbare te tine departe de orice modificare a starii actuale
Oamenilor le e frica de schimbare. Multi dintre ei parca nu mai traiesc, nu vor schimbarea pentru ca le e frica de necunoscut. Si bineinteles ca daca nu te schimbi, vei primi ceea ce ai primit intotdeauna. Trebuie sa VEZI avantajul schimbarii personale si sa actionezi imediat, chiar daca e incomod.

Niciun comentariu: